Congresagenda

Wij verwijzen naar de congresagenda van de NIV, u kunt onder ‘inhoudelijk’ selecteren op ‘Ouderengeneeskunde’ 


 

Wetenschapsdag Ouderengeneeskunde:
21 november 2024

Op donderdag 21 november 2024 vindt de Wetenschapsdag Ouderengeneeskunde plaats. Deze dag wordt georganiseerd door de gezamenlijke wetenschapscommissie van de NIV Kerngroep ouderengeneeskunde en de NVKG en vindt plaats bij Van der Valk Hotel Breukelen.

Wetenschappelijk onderzoek bij ouderen is belangrijk om kennis te verkrijgen en richtlijnen te kunnen onderbouwen. Dit is nodig om de groeiende groep oudere patiënten de best passende zorg te kunnen bieden. Op de wetenschapsdag is volop aandacht voor onderzoek bij ouderen, zowel vanuit de interne ouderengeneeskunde/klinische geriatrie, als door collega medisch specialisten vanuit andere vakgebieden. Daarmee biedt deze dag een uitstekende gelegenheid om kennis te delen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Meer informatie over het programma, call for abstracts en publicaties volgt binnenkort.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze relevante dag en 21 november 2024 in je agenda te markeren. Houd onze website in de gaten voor updates en verdere details.