Dit hybride, eendaagse symposium omvat drie sleutelgebieden op het gebied van multimorbiditeit: 1) definities van multimorbiditeit, 2) klinische praktijk en 3) organisatie van zorg.

Registratie (het is gratis voor AIOS / PhD-studenten):
NIV-members
NIV-non members

Het evenement kan online of fysiek worden bijgewoond. Voorlopig zorgen de Nederlandse COVID-maatregelen ervoor dat er 30 plaatsen beschikbaar zijn in “Het Trippenhuis”, in Amsterdam, online deelnemen kan altijd!

Toonaangevende (inter) nationale experts zullen u informeren over de meest recente vorderingen op deze gebieden – vergezeld van interactieve paneldiscussies met het publiek. Plenaire sprekers zijn onder meer prof. dr. Barbara van Munster prof. dr. Cynthia Boyd en prof. dr. Maureen Rutten-van Mölken

Aankomende nieuwe onderzoekstalenten zullen hun onderzoek pitchen en posterpresentaties zullen tijdens de pauzes inspirerende discussies mogelijk maken.

Locatie: KNAW Trippenhuis, Kloveniersburgwal 29, Amsterdam, Noord-holland, NL